Thursday, 17 November 2011

syukur

ahah wah nie semalam aku dengan kawan-kawan menari dengan penuh semangat walaupun cuma latihan tapi comitment semua tinggi oh hahah , hari ini pula kami buat raptai tarian flashmob di Palm Square  Centre Point Kota kinabalu Sabah... wah chayo-chayo... sarange!!!

Wednesday, 16 November 2011

yeah

hahahahah hari ini ku gunting rambut, macam style korean kunun lah. sebab ku mahu bersiap sedia untuk membuat persembahan tarian Borneo Street Dance pada 19.November.2011 ini ..

Monday, 14 November 2011

Aduh

hari ini kepala ku sakit betul.. tak tahu apa nak buat, dha makan ubat tapi masi sakit juga, doakan aku agar cepat sembuh ya .. minna aisheteru yo !!!

Friday, 11 November 2011

Kisah lalu

hahaahah.. setelah ku pergi ke cosmopoint wisma time sabah, ku hari ini mengikuti latihan tarian...  di tempat ini jugalah banyak pengalaman lalu ku.. ku terkenang setelah ku melihat ruangan ini... kawai!!!!!!

Thursday, 10 November 2011

Sakit

uiiinaaa.. nie fb ku kan mcm lain jak nie..:) hueeueheheu... macam ada jak nie mengasih sakit hati :) apa-apa pun ku tak akan layan.... yang penting diriku sendiri.. :) jangan di sibukkan dengan hal orang lain :) peace!!!.. minna aisheteru yo!!!

Wednesday, 9 November 2011

perlu kah?

ku rasa seperti aku hendak mencintai seseorang, akan tetapi ku tidak tahu siapakah dia? alangkah bagusnya kalau hidup dalam cinta.. aku rasa perlukah ku mencarinya? kalau perlu siapa kah dia? tolong lah hilangkan kebingungan ku ini :(